Marjanović ne nastupa na Eurobasketu

Izvor: TV Arena Sport, 04.Avg.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović ne nastupa na Eurobasketu

Po preporuci iz San Antonija Boban Marjanović ne bi smeo da nastupi na šampionatu Evrope, pa selektor Aleksandar Djorđević, usled takve odluke kluba, neće moći da računa na centra Sparsa.

Marjanović je nedavno bio hitno pozvan u SAD, jer je uprava San Antonio Sparsa saznala da ima problem sa nogom, nastao usled povrede u završnici minule sezone .

U San Antoniju je pregledan od strane najeminentnijeg američkog doktora za ovu vrstu povreda, koji je samo zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << pozvan da avionom dođe u grad u kome nastupaju Sparsi.

Evropsko prvenstvo 2015. trajaće od 5. do 20. septembra, zajednički će ga organizovati Hrvatska, Francuska, Nemačka i Letonija, a u grupi B, koja će svoje mečeve igrati u Berlinu, nalaze se Srbija, Španija, Italija, Nemačka, Turska i Island.

Video klipove, sportske vesti i izveštaje sa utakmica možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih terena kliknite na link Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paket.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.