Marez poručio klupskim čelnicima: Ostajem u Lesteru

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marez poručio klupskim čelnicima: Ostajem u Lesteru

Fudbaler Lestera Rijad Marez poručio je klupskim čelnicima da želi da ostane i pravi nove uspehe sa "lisicama".

Potpredsednik Lestera Ajivat Srivadhanaprabha istakao je da će klub Alžircu ponuditi finansijski jači ugovor čim se malo stiša euforija posle senzacionalnog osvajanja titule Premijer lige.

- Želim da igrači uživaju u ovom trenutku i da ne razmišljaju oko ugovora. Oni su dobri momci i sve razumeju, čak i Marez. Pričao sam sa njim i pitao ga da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je zabrinut oko svog statusa, on mi je odrično odgovorio i poručio da želi da ostane. To je ono što Rijad želi - rekao je Srivadhanaprabha i izneo je plan da će nova saradnja biti ponuđena kapitenu Vesu Morganu, N'Golu Kanteu, Robertu Hutu i Daniju Drinkvoteru.

Marez je proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige ove sezone, u kojoj je zabeležio 17 golova i 11 asistencija. Sjajan učinak Mareza nije promakao najvećim klubovima Evrope, pa je tako Barselona izrazila spremnost da ga dovede u svoje redove.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Marez poručio: Ostajem u Lesteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2016, 05:09

Fudbaler Lestera Rijad Marez poručio je klupskim čelnicima da želi da ostane i pravi nove uspehe sa "lisicama"...Potpredsednik Lestera Ajivat Srivadhanaprabha istakao je da će klub Alžircu ponuditi finansijski jači ugovor čim se malo stiša euforija posle senzacionalnog osvajanja titule Premijer...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.