Marej posle tri seta stigao do 500. pobede i četvrtfinala Majamija

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej posle tri seta stigao do 500. pobede i četvrtfinala Majamija

Endi Marej stigao je do 500. pobede u karijeri tako što je u osmini finala Majamija savladao Kevina Andersona sa 6:4, 3:6, 6:3.

On je za novu, 500. pobedu dobio i tortu, ali uopšte nije bilo lako protiv visokog tenisera iz Južne Afrike koji je servirao sjajno, ali nije imao snage da u trećem setu pokazže nešto više protiv Britanca.

Marej će se za polufinale boriti protiv iznenađenja na ovom turniru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dominika Tima koji je imao lak žreb posle eliminacije Felisijana Lopeza, a u poslednjem meču savladao je Adrijana Manarina sa 7:6(5), 4:6, 7:5.

U četvrtfinale su takođe prošli David Ferer, koji čeka pobednika susreta Đoković - Dolgopolov, te Tomaš Berdih i Huan Monako koji će međusobno da ukrste rekete.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.