Marej brani lošeg momka

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej brani "lošeg momka"

Neoprezne izjave ili nepopravljivi karakter. Endi Marej kaže "ovo prvo". Nik Kirgios našao se na udaru javnosti zbog katastrofalnog ponašanja, pošto je tokom duela sa Stanislasom Vavrinkom tokom Rodžers kupa "otkrio" da je Tanasi Kokinakis spavao sa njegovom devojkom Donom Vekić. Britanac je stao u odbranu kontraverznog Australijanca.

Iz svega toga može nešto i da nauči, tvrdi Marej.

Kirgios je istog dana kažnjen sa 10.000 evra, a kasnije mu je izrečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uslovna suspenzija na 28 dana, koja će, u slučaju da u narednih šest meseci načini sličan eksces, biti aktivirana. Pored toga moraće da plati 25.000 evra.

Upravo će se gore pomenuta dvojica sastati u prvom kolu US Opena, a taj meč je na programu u utorak.

- Nik nije loš momak. Mora da nauči neke stvari i sve će biti u redu. To što je uradio je pogrešno, ne branim ga, naprotiv. Verujem da je i on svestan da je pogrešio. Mlad je, ali setimo se da smo svi ljudska bića - rekao je Marej.

Nastavio je treći igrač sveta u istom tonu...

- Povredio je osećanja zbog toga što je rekao, poslednjih godina je izviždan svaki put kada se nađe na terenu, a tek mu je 20 godina. Svi su protiv njega, i mediji i publika... Sigurno se oseća usamljeno, ali sam uveren da će izvući pouke i postati bolja osoba posle svega - podvukao je Marej.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.