Maradonina Božija ruka viđena u Premijer ligi!

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradonina "Božija ruka" viđena u Premijer ligi!

Dijego Maradona "posetio" je Ostrvo u dresu Hala, viđena je repriza njegove čuvene "Božije ruke", što nije poremetilo fudbalere Njukasla koji su otvorili 23. kolo ubedljivom pobedom na gostovanju sa 3:0.

"Svrake" su odnele ceo plen igrom u stilu kada hoće, onda hoće. Gotovo svaka lopta koju su šutnuli ka golmanu Mekgregoru završila je iza njegovih leđa, postignuti su fantastični golovi, ali je igračima Njukasla slavu ukrao Ahmed Elmohamadi.

Desni bek Hala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgleda veliki navijač Dijega Maradone, pošto je u finišu prvog poluvremena reprizirao gol legendarnog asa sa čuvenog meča Argentina - Engleska i nakon prekida sa desne strane visoko podignutom rukom ubacio loptu u mrežu.

Elmohamadi se toliko uživeo u ulogu da je otrčao da proslavi pogodak, koji mu je sudija Fil Daud na asistenciju pomoćnika ubrzo poništio i pokazao mu žuti karton koji je izazvao osmeh na licu domaćeg defanzivca.

Njukasl je imao raspoložene "bombardere", a prvenac u Premijer ligi postigao je sve bolji Remi Kabelja, koji je nedavno oduševio driblinzima protiv Čelsija. Francuski vezista je iskoristio grešku u odbrani rivala u 40. minutu i sa distance snažnim udarcem pogodio donji levi ugao.

Gosti su udvostručili prednost u 50. minutu sjajnim šutem Samija Ameobija koji je iskosa sa leve strane sa oko 30 metara poslao neodbranjivu dijagonalu, a tačku je stavio rezervista Gufran.

Premijer liga, 23. kolo

Subota:

Hal siti - Njukasl 0:3 (0:1)

(Kabelja 40, Ameobi 50, Gufran 78)

16.00 Kristal Palas - Everton

16.00 Liverpul - Vest Hem

16.00 Mančester junajted - Lester

16.00 Stouk siti - KPR

16.00 Sanderlend - Barnli

16.00 VBA - Totenhem

18.30 Čelsi - Mančester siti

Nedelja:

14.30 Arsenal - Aston Vila

17.00 Sautempton - Svonsi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Junajted uspešno obavio lov na "lisice", efektan povratak Staridža na Enfildu

Izvor: Blic, 31.Jan.2015

Dijego Maradona "posetio" je Ostrvo u dresu Hala, viđena je repriza njegove čuvene "Božije ruke", što nije poremetilo fudbalere Njukasla koji su otvorili 23. kolo ubedljivom pobedom na gostovanju sa 3:0. Mančester junajted prilično lako je slavio protiv Lestera sa 3:1, a Liverpul je pitanje pobednika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.