Maradona poručio Napolitancima: Ne dirajte moju desetku!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona poručio Napolitancima: Ne dirajte moju "desetku"!

Maradona je dres Napolija nosio od otkako je stigao iz Barselone 1984. pa do 1991. i za to vreme osvojio dve titule šampiona, jedan Kup UEFA, jedan Superkup i jedan nacionalni kup Italije.

Mediji na Apeninima poslednjih dana vode polemiku oko toga da li bi posle više od 15 godine Lorenco Insinje trebalo da postane prvi igrač koji je obukao "desetku" kluba iz Napulja. Mladi vezista igra sjajno ove sezone, ali Maradonu to ne zanima mnogo...

- Ne, to je moj broj i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << niko ne bi trebalo da ga dira - čuveni Argentinac a preneli brojni mediji u Italiji.

- Volim Argentinu, međutim, trenutno se najlepše osećam u Dubaiju. Trebalo bi uskoro da dođem u Italiju, svratiću i do Napulja - završio je legendarni fudbaler.

Od početka devedesetih pa do povlačenje dresa 2000. godine "desetku" Napolija nosila su četvorica fudbalera - Fausto Pici, Beto, Igor Proti i Klaudio Beluči.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.