Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje kredita za privatni sektor evrozone

BRISEL - Obim bankarskih zajmova odobrenih privatnom sektoru u evrozoni ponovo je smanjen u oktobru, ali u nešto manjem obimu nego što je to bio slučaj u septembru, saopštila je Evropska centralna banka (ECB).

Nivo bankarskih kredita plasiranih privatnim preduzećima i domaćinstvima smanjen je u oktobru 1,1 odsto na godišnjem nivou, što je nešto niža stopa pada u odnosu na septembarski pad od 1,2 odsto, navodi se u saopštenju ECB, a prenosi agencija France presse.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

I dalje manje kredita za privatni sektor evrozone

Izvor: Capital.ba, 28.Nov.2014, 07:50

BRISEL, Obim bankarskih zajmova odobrenih privatnom sektoru u evrozoni ponovo je smanjen u oktobru, ali u nešto manjem obimu nego što je to bio slučaj u septembru, saopštila je juče Evropska centralna banka (ECB). Nivo bankarskih kredita plasiranih privatnim preduzećima i domaćinstvima smanjen...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.