Mamićima upala policija, sledi hapšenje?

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamićima upala policija, sledi hapšenje?

Vladari iz senke hrvatskog fudbala u problemima, policija upala u kuće i u Dinamo!

Mamići, Zdravko koji povlači sve konce i Zoran koji je trener Dinama nisu u Hrvatskoj, ali im preti privođenje čim se sa Dinamom vrate sa priprema u Sloveniji. Uz njih istragom je obuhvaćen i dugogodišnji direktor "Modrih" Vrbanović koji je i izvršni predsednik hrvatskog saveza.

Osim kuća braće Mamić pretresaju se i njihove kancelarije, blokiran je prilazak stadionu Dinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a procurela je informacija da se radi o utaji poreza.

Kako pišu hrvatski mediji, Ministarstvo finansija je započelo istragu pod kojom je i jedna osoba iz poreske uprave.

Dinamo se oglasio saopštenjem u kome se tvrdi da je cela akcija inskontruisana, a Zdravko Mamić je poručio da je spreman da se vrati iz Slovenije, ali da mu je advokat rekao da to nije potrebno.

On je pre nekoliko dana na pitanje o akcijama protiv njega i Šukera odgovorio hitom Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", a njegov brat Zoran je povodom interesovanja Zvezde za Argentinca Ibanjeza poručio da su Dinamovi rezervni igrači ogromna pojačanja za Zvezdu.

Klub se neće više oglašavati, a videćemo hoće li braća Mamić biti privedeni kada se vrate u domovinu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.