Mamić: Čekam kada će mi neko sprašiti metak (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić: "Čekam kada će mi neko sprašiti metak" (video)

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izjavio je da se oseća nesigurno i nezaštićeno i da samo čeka trenutak kada će mu neko "sprašiti metak".

Centralna figura hrvatskog fudbala, prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić napadnut je u utorak u Splitu ispred zgrade Prekršajnog suda, gde je trebalo da bude nastavljen postupak zbog tuče sa Ivom Begom na derbiju Hajduka i Dinama.

Grupa maskiranih huligana sačekala je Zdravka Mamića ispred zgrade suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i bacila nekoliko pirotehničkih sredstava na njegov automobil koji je tom prilikom oštećen.

"Drago mi je što se automobil nije zapalio, nije došlo do eksplozije i što nije bilo gorih posledica. Bilo me je strah i bilo mi je neugodno, veselim se svakom dolasku u Split i žao mi je što se ovo odigralo" rekao je Mamić večeras.

Prvi čovek Dinama zatražio je da se suđenje nastavi u Zagrebu jer se u Splitu ne oseća sigurno, a izjavio je da samo čeka trenutak kada će mu neko "sprašiti metak".

"Osećam se nesigurno i nezaštićeno već godinama. Na meti sam huligana, političara, medija, samo čekam kad će mi neko sprašiti metak. Uskraćena su mi osnovna ljudska prava" dodao je Mamić.

Što se tiče samog postupka koji se protiv njega vodi u Splitu, Zdravko Mamić je izjavio da se ne oseća krivim jer je bio napadnut i da je od žrtve postao napadač.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mamić: Samo čekam metak?!

Izvor: N1 televizija, 01.Jun.2016, 18:05

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamići njegov advokat Čedo Prodanoviću utorak su napadnuti ispred zgrade splitskog Prekršajnog suda, gde se održavalo ročište zbog nereda u svečanoj loži tokom utakmice između Hajduka i Dinama u Splitu..."Vratio sam se živ i zdrav i relativno normalan....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.