Mali: Neću dozvoliti da Mišković ode u Sloveniju

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Neću dozvoliti da Mišković ode u Sloveniju

Hoću da se izborim da ta radna mesta ostanu u Beogradu. To je moj posao i time ću se baviti i dalje, istakao je gradonačelnik.

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je na proslavi godišnjice kompanije „Delta holding“ Miroslava Miškovića bio kao gradonačelnik jer je to bila njegova obaveza.

- Na toj proslavi je bio i gradonačelnik Ljubljane, koji je jasno rekao da će „Delta“, ako ne bude investirala u Beogradu, investirati u Sloveniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i da će joj tamo mnogo brže i efikasnije davati građevinske dozvole - rekao je Mali i dodao da to ne može da dozvoli.

- Reč je o investicijama u Beograd od 250 miliona evra u naredne dve godine, reč je o 8.000 novih radnih mesta. Hoću da se izborim da ta radna mesta ostanu u Beogradu. To je moj posao i time ću se baviti i dalje - istakao je gradonačelnik u Skupštini grada nakon pitanja šta mu je premijer Aleksandar Vučić rekao za druženje sa Miroslavom Miškovićem u petak.

Mali je naveo da se već godinu i po dana bori za svako radno mesto i svaku investiciju. Mali je dodao i da neće ispuniti želju poslanika DS Balše Božovića da da ostavku na funkciju gradonačelnika.

Autor: Foto: Marina Lopičić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.