Malbašić ućutkao Ivanjicu - Voša je druga!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malbašić ućutkao Ivanjicu - Voša je druga!

Brđani i Nišlije odigrali meč bez golova

Vojvodina je pobedom u Ivanjici nad Javorom (1:0) pokazala da se ne odriče borbe za visok plasman na tabeli, a Filip Malbašić da želi da se bori za titulu najboljeg strelca u Superligi.

Sve je na Stadionu kraj Moravice večeras bilo u znaku Novosađana koji su bili bolji i zasluženo stigli do trijumfa. Za petu pobedu u sezoni pobrinuo se već spomenuti Malbašić pogotkom 20-ak minuta pre kraja koji je Lalama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << omogućio da se probiju na drugo mesto na tabeli sa utakmicom više u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.

Javor ni posle pet odigranih kola ne zna za trijumf, a četvrti poraz pojačaće sigurno pritisak na treneru Srđanu Vasiljeviću.

U drugom meču večernjeg programa Čukarički i Radnički iz Niša su na Banovom brdu posle 90 minuta rovovske borbe podelili bodove - 0:0.

Superliga, 6. kolo

Subota:

Mačva - Rad 1:2 (1:2)

/Matić 45+5 penal - Lukić 4, Volkov 15/

Bačka - Mladost 1:0 (0:0)

/Luković 78 penal/

Spartak - Voždovac 0:0

Čukarički - Radnički Niš 0:0

Javor - Vojvodina 0:1 (0:0)

/Malbašić 70/

Nedelja:

20.00 (1,80) Radnik (3,30) Zemun (4,50)

Odloženo:

Borac - Crvena zvezda

Partizan – Napredak

Napomena: Kvote su podložne promenama

Tabela:

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.