Mala kazna za sramotni ispad: Galatasaraj bez publike protiv Fenera!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala kazna za sramotni ispad: Galatasaraj bez publike protiv Fenera!

Istanbulski Lavovi dobili presudu Disciplinske komisije

Četvrti meč polufinalne serije turskog šampionata između Galatasaraja i Fenerbahčea biće odigrana bez prisustva publike, to je definitivna odluka koju je donela Disciplinska komisija nakon skandaloznih dešavanja u trećem okršaju dva istanbulska rivala.

FOTO: Sramota u Istanbulu! Željka Obradovića pljunuli u lice!

Nakon višečasovne rasprave za zelenim stolom o tome kakvu bi Galatasaraj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trebalo da dobije suspenziju zbog sramotnog ispada huligana, koji su ispljuvali Željka Obradovića i članove njegovog stručnog štaba, te osipanja paljbe na košarkaše Fenera, ona glasi - dva meča bez navijača i 17.000 evra na naplatu.

Pojavio se snimak sramote u Istanbulu: U Galati kažu - nije bilo pljuvanja! Željko: Jeste, jeste (VIDEO)

Čini se da je ovo mala kazna za ono što su pristalice istanbulskih Lavova učinile najboljem evropskom stručnjaku svih vremena. Ali, Galatasaraj će svakako biti primoran da četvrtu utakmicu odigra bez pomoći sa tribina.

(FOTO: fenerbahce.org)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.