Maksimović strelac u porazu Astane (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović strelac u porazu Astane (video)

Aktuelni šampion Kazahstana doživeo je u subotu drugi poraz od početka nove sezone a srpski internacionalac Nemanja Maksimović još jednom je bio strelac za svoj novi klub.

Branilac titule u kazahstanskoj Premijer ligi doživeo je u subotu drugi prvenstveni poraz od početka nove sezone.

Astana je danas poražena na gostovanju Kaisaru rezultatom 2:1 (1:0) pa pogodak koji je srpski internacionalac Nemanja Maksimović postigao u 69. minutu na kraju nije doneo barem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bod šampionu Kazahstana.

Domaćin je poveo već u devetom minutu preko Muldarova a minimalna prednost Kaisara bila je na snazi sve do 69. minuta kada je Maksimović poravnao na 1:1.

Srpski internacionalac najbolje se snašao u šesnaestercu nakon centaršuta sa desne strane pa je rezantnim udarcem zatresao protivničku mrežu i poravnao rezultat.

Prava je šteta što Maksimović ovim golom nije doneo makar jedan bod svojoj ekipi a za to se postarao Moldakaraev koji je u 77. minutu postigao pobedonosni gol za Kaisar.

Nemanji Maksimoviću ovo je bio četvrti gol na devet odigranih utakmica u dresu Astane.

Sjajne partije prvotimca Astane mogu da raduju selektora mlade reprezentacije Srbije Mladena Dodića koji svakako ima u vidu Maksimovića kada je predstojeće Evropsko prvenstvo u Češkoj u pitanju.

Dodajmo i to da su i ostali srpski internacionalci koji nastupaju u Kazahstanu u subotu imali sjajan dan pošto su pored Nemanje Maksimovića golove postigli još Aleksandar Simčević (Ordabaši), Žarko Marković (Kairat) i Đorđe Despotović (Žetsu).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.