Mahrez blista, Ranijeri ga moli: Ostani (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jul.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahrez blista, Ranijeri ga moli: "Ostani" (VIDEO)

Fenomenalni ofanzivac Lestera postigao jako lep gol u pripremnoj utakmici protiv Seltika.

Foto: Guliver/Getty images/Ian MacNicol

Priče i tračevi oko njegovog (ne)ostanka u klubu očigledno ne utiču previše na fenomenalnog Rijada Mahreza (25), jednog od junaka šampionske sezone "lisica".

Alžirski majstor fudbala veoma je fokusiran na teren i na pripreme, što je dokazao i u subotnjoj kontrolnoj utakmici protiv Seltika.

Nosilac igre Lestera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << strelac 17 golova prošle sezone, maestralno je pogodio za 1:0 i podsetio sve koliko zna sa loptom.



Izvor: YouTube

Gosti iz Glazgova uspeli su da izjednače i odvedu meč u produžetke, u kojima je šampion Engleske ipak ostvario pobedu (6:5).

Posle utakmice, menadžer Lestera Klaudio Ranijeri govorio je o statusu Alžirca i poručio mu da ostane u klubu-

"Da li ste videli koliko je Rijad srećan. Igrao je dobro, naporno se trudio i postigao gol. Ostaje sa nama. Veoma je važno da ostane jedna od naših zvezda. U drugim ekipama ima više zvezda i možda ne bi igrao na istom nivou i možda bi bio na klupi. Zato je mnogo bolje da ostane kod nas", rekao je Italijan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.