Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magija: Lamela rabonom pokorio Grke!

Argentinac Erik Lamela je posle dugo vremena pokazao zbog čega je Totenhem svojevremeno izdvojio pravo malo bogatstvo kada ga je dovodio iz Rome.

Orfanzivac "pevaca" postigao je fenomenalan gol protiv Asterasa u meču Liga Evrope na "Vajt Hart Lejnu", kakav se retko viđa i na utakmicama najjačih evropskih liga.

Argentinac je zatresao mrežu grčkog tima takozvanom rabonom!

Loptu, koja mu je nailazila na "slabiju" desnu nogu na ivici kaznenog prostora, on je šutnuo levicom, i to na kakav način. OVDE pogledajte magiju Lamele.

(Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Evo zašto Lamela vredi 35 miliona

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014

Uživajte u čaroliji ofanzivca Totenhema...Foto: AP/Kirsty Wigglesworth..Mnogo je tekstova napisano o novcu kojim je Totenhem platio Erika Lamelu Romi. Neki bi rekli da ga je i preplatio, jer je za njega potrošio 35 miliona evra...Argentinac se u prvoj sezoni nije snašao u Engleskoj i nije opravdao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.