Mafijaško ubistvo, na meti porodica Artura Vidala!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mafijaško ubistvo, na meti porodica Artura Vidala!

Ovoga puta nije u pitanju otac, koji je poznat po problemima sa zakonom...

Vidal izbegava kontakte sa ocem koji je hapšen kao diler droge, ali još jednom je njegovu porodicu potresao obračun u kome je stradao suprug rođene sestre slavnog fudbalera.

Eduardo Neira je ubijen u klasičnoj "sačekuši" na semaforu u Santjagu, pucano je iz drugih kola iz neposredne blizine, nije imao nikakve šanse da preživi.

Ubrzo je na mesto ubistva stigla sestra Artura Vidala, Ambar Skarlet koja je potvrdila identitet žrtve.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ubijen zet Artura Vidala: Pucali mu u glavu, dok je u automobilu čekao da pređe raskrsnicu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017

Ignasio Neira Guera, zet fudbalera Bajerna Artuta Vidala, brutalno je ubijen na ulicama Santjaga, dok je čekao da automobilom pređe raskrsnicu...Na njega  je ispaljeno nekoliko metaka, a koban po život bio je onaj koji ga je pogodio u glavu. Guera nije ostao mrtav na licu mesta, uspeo je da pozove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.