Maestro Vejinović nije mogao sam, Tigaduni pokvario slavlje u Arnemu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maestro Vejinović nije mogao sam, Tigaduni pokvario slavlje u Arnemu (VIDEO)

Sa današnja dva, odlični vezista došao do kote od šest postignutih golova, a ako se tome pridodaju i tri asistencije to ga dovodi u sam vrh najkorisnijih igrača holanskog šampionata - 2:2

Marko Vejinović nastavlja sa blistavim partijama u holanskoj Erediviziji. Odlični ofanzivni vezista ekipe iz Arnema, koji pored holandskog ima i srpski pasoš, postigao je dva pogotka protiv Brede, od kojih jedan fenomenalan iz slobodnog udarca, ali oni nisu bili dovoljni da bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << srušili borbeni gosti, koje je u život dva puta u toku meča vratio Adnan Tigaduni – 2:2 (1:0).

Sa današnja dva, Vejinović je došao do kote od šest postignutih golova, a ako se tome pridodaju i tri asistencije, onda 24-godišnji vezista Vitesea spada u sam vrh najkorisnijih igrača holanskog šampionata. Vejinović je prvi pogodak na ovom meču postigao u 32. minutu iz jedanaesterca, dok je Tigaduni prvi put izjednačio u 61. kada se odlično snašao nakon odbijene lopte Velthizena. Gosti su do izjednačenja mogli i znatno ranije, ali je Falkenburg u 42. minutu promašio jedanaesterac.

Kada je Vejinović fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca u 80. minutu ponovo doveo domaće u vođstvo, izgledalo je da bodovi ostaju Arnemu, ali tako nije mislio i Tigaduni. On je u 86. minutu postavio konačan rezultat posle neverovatnog kiksa golmana Felthajzena koji je pogrešno procenio let lopte posle slobodnog udarca sa 40 metara!

EREDIVIZIJA - 10. kolo

Petak:

Den Hag - Dordreht 2:0 (1:0)

/Kramer 17, Gert 74/

Subota:

Vitese - Breda 2:2 (1:0)

/Vejinović 32 penal, 80 - Tigaduni 61, 86/

19.45: Herakles - Viljem II

19.45: AZ Alkmar - Groningen

20.45: Ajaks - Go Ahed Igls

Nedelja:

12.30: Kambur - Fejenord

14.30: Utreht - PSV

14.30: Cvole - Herenven

16.45: Ekscelzior - Tvente

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.