MUP: Bezbednosna situacija redovna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Bezbednosna situacija redovna

Bezbednosna situacija u Srbiji, nakon terorističkih napada u svetu, redovna je a svi nadležni državni organi preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, izjavio je danas zamenik načelnika Službe za borbu protiv terorizma i ekstremizma Đorđe Vukašinović.

On je naveo da su "nakon terorističkih napada u Parizu i Briselu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) preduzeli dodatne mere zaštite lica i objekata, nadzora i kontrole na graničnim i administrativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prelazima, aerodromima, železničkim i autobuskim stanicama".

"Pripadnici MUP-a s drugim nadležnim organima kontinuirano prate bezbednosnu situaciju, neposredno razmenjuju informacije i donose odluke o daljim aktivnostima", naglasio je Vukašinović.

"Takođe, značajno je podignut nivo saradnje sa međunarodnim subjektima u cilju podizanja nivoa bezbednosti spoljnih granica Srbije", rekao je Vukašinović, a preneo MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Bezbednosna situacija u Srbiji redovna

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Beograd -- Bezbednosna situacija u Srbiji, nakon terorističkih napada u svetu, redovna je a svi nadležni državni organi preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti...To je izjavio zamenik načelnika Službe za borbu protiv terorizma i ekstremizma Đorđe Vukašinović...On je naveo da su "nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.