MRKELA UPOZORAVA: Florijana može da bude NEUGODNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKELA UPOZORAVA: Florijana može da bude NEUGODNA! (FOTO)

Crveno-beli ponovo odmeravaju snage sa Maltežanima

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da Florijana može da bude neugodan protivnik u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

ZVEZDA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA: Našao je NOVI klub! (FOTO)

HVALA ZA SVE: Amerikanac se OPROSTIO od FMP-a i Zvezde! (FOTO)

- Italijan je vlasnik kluba i mnogo italijanskih igrača, uglavnom iz Serije C, igra u tom klubu. Završili su na petom mestu prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone i mogu da budu dosta neugodni - rekao je Mrkela za klupski sajt.

Crvena zvezda have been drawn against @Floriana_FC in the UEFA Europa League #fkcz pic.twitter.com/QNjPEcAT9f

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 19, 2017

Mrkela nije želeo da komentariše potencijalne rivale Zvezde u trećem kolu kvalifikacija, Irtiš iz Kazahstana i bugarski Dunav Ruse.

-Što se tiče ostalih rivala, mislim da treba ići korak po korak. Najpre se maksimalno ozbiljno posvetiti Maltežanima. Videćemo ko će biti pobenik iz dvomeča Kazahstanaca i Bugara. To bi moglo da bude geografski nezgodno putovanje ako budemo išli u Kazahstan gde je velika vremenska razlika, ali hajde da najpre napravimo prvi korak protiv Maltežana, pa da onda razmišljamo o sledećem protivniku - kazao je Mrkela.

Zvezda će u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa dočekati Florijanu 29. juna, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na Malti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.