MOZZART KVIZ: Koliko dobro poznajete Lester?

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART KVIZ: Koliko dobro poznajete Lester?

Evo prilike da proverite svoje znanje o najvećem fudbalskom hitu u poslednjih nekoliko godina

Da, sada svi sve znaju o Lesteru. I da Džejmi Vardi zabija golove iz svih mogućih situacija, i da bi Rijad Marez mogao da proturi loptu kroz noge čak i Viniju Džonsu, da je još uvek aktivan, a da ovaj ne bi uspeo da ga stigne i našamara ga, i da Kante može da trči i kao najbrži sprinter, i kao iskusni maratonac...

KVOTE ZA MEČ ARSENAL >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - LESTER

Ali koliko ljudi zaista dobro poznaju Lester?

Lester Siti, ceo svet je pozornica

To smo se zapitali mi u redakciji MOZZART Sporta i rešili da proverimo svoje znanje. Toplo preporučujemo i vama da se oprobate jer i ako niste veliki poznavalac Lestera, naučićete dosta novih stvari. Biće vam potrebne. Ipak se radi o mogućem šampionu Engleske i najvećem fudbalskom hitu na svetu u poslednjih nekoliko godina.

Pa da krenemo...

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.