MITROVIĆ: Tukli su me Albanci ali vratili smo im golovima

Izvor: Kurir, 10.Okt.2015, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ: Tukli su me Albanci ali vratili smo im golovima

Napadač Srbije dobio dva jaka udarca u glavu, pa finiš meča s Albancima gotovo da i ne pamti.

Nije Aleksandar Mitrović uspeo da zatrese mrežu selekcije Albanije, ali je na susretu u Elbasanu imao mali milion duela s prgavim Lorikom Canom, a kraj duela dočekao je s velikom modricom ispod desnog oka i malim gubitkom pamćenja.

- Kod poslednjeg slobodnog udaraca lopta me je pogodila u glavu, a nedugo zatim sam u jednom duelu dobio novi udarac. Malo mi se mutilo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sad je sve u redu. Ništa me ne boli i na tu masnicu gledam kao na uspomenu. Sa Canom sam imao mnogo duela, istina je da je tukao, ali sve je to fudbal. On je sasvim korektan momak, koji je pružio ruku svaki put. Razmenili smo nekoliko rečenica i zaista smatram da je pristojan momak - kaže Mitrović.

- Odigrali smo taktički dobro, staloženo, bez srljanja i ova igra treba da bude model za naredni period. Svestan sam da navijači misle da se ponekad ne trudimo dovoljno, ali verujte da se mi više istrošimo u reprezentaciji nego u klubovima. Problem je bio što smo zbog oduzimanja bodova kretali iz minusa, a onda morate da jurite, pa primite golove kao posledicu toga. Sad smo pobedili i očekujem ih sutra na stadionu - kaže Mitrović i dodaje:

- Teško je kad posle samo nekoliko mečeva menjaš selektora, jer je za sve potrebno vreme. Mislim da iz meče u meč podižemo formu, verujemo u Radovana Ćurčića, on veruje u nas i u narednim kvalifikacijama ćemo biti oni pravi. Imamo mnogo kvalitetnih igrača, pogotovo u veznom redu, i to treba da koristimo. Trijumfom smo napravili veliku stvar i nadam se da će nas navijači sutra podržati protiv Portugalaca.

Kapitenski

BANE: POVREĐEN SAM, ALI BIH OSTAO S EKIPOM

Povreda zadnje lože koju je kapiten selekcije Srbije Branislav Ivanović zaradio još u dresu Čelsija, a obnovio je u duelu protiv Albanije, ipak bi mogla na duži vremenski period da ga odvoji od terena, ali ne i od „orlova“.

- Rovit sam i došao na okupljanje, ali nisam ni pomišljao da propustim ovaj meč, baš kao što nije ni Nemanja Matić. Povreda zadnje lože, prema prvim prognozama, nije naivna i moram da uradim detaljne analize. Čekaću da vidim i šta kaže moj klub, ali se nadam da ću ostati zajedno s ekipom i davati im podršku na meču protiv Portugala - kaže Ivanović.

Autor: Dejan Petković,Foto: Dado Đilas

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.