MINISTAR UDOVIĆIĆ: Novače, hvala što si Srbiju upisao u svetsku sportsku istoriju

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTAR UDOVIĆIĆ: Novače, hvala što si Srbiju upisao u svetsku sportsku istoriju

Ministar omladine i sporta čestitao Đokoviću na trijumfu u Monte Karlu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas teniseru Novaku Đokoviću osvajanje turnira Masters serije u Monte Karlu.

Đoković je danas osvojio turnir u Monte Karlu pošto je u finalu pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 2:1 u setovima (7:5, 4:6, 6:3). Đoković je tako postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Mastersa na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezone.

"Ovo je veoma posebna pobeda za Novaka jer je trijumfom u Monte Karlu postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio prva tri Mastersa u sezoni, nakon što je trijumfovao na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. Za Novaka ne postoje granice i to je danas dokazao. Hvala mu što je još jednom Srbiju i srpski sport upisao u svetsku sportsku istoriju i učinio nas ponosnim", naveo je Udovičić u čestitki.

"Čast je što je naš sportista uzor ne samo deci u Srbiji, već i širom sveta! Najiskrenije čestitke Novaku, na pomeranju i ličnih i svetskih granica. Želim mu još mnogo ovakvih uspeha", dodaje se u čestitki ministra Udovičića.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.