MILOJEVIĆ PRESEKAO: Sa OVIM igračima NAPADA Evropu, jednog MOMKA baš niko NIJE očekivao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ PRESEKAO: Sa OVIM igračima NAPADA Evropu, jednog MOMKA baš niko NIJE očekivao! (FOTO)

Zvezda licencirala fudbalere za narednu sezonu.

Odluka je pala! Vladan Milojević je presekao i posle zlatiborskih priprema odredio spisak igrača, koje su na Marakani licencirali za put ka evropskom pohodu. Crvena zvezda je prijavila 28 fudbalera, na koje računa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Na listi se nije našlo ime napadača Srđana Vujaklije, što je definitvno potvrdilo pretpostavke da bivši napadač čačanskog Borca, karijeru nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo pod nadzorom Nenada Lalatovića, ali u Čukaričkom.

Za navijače Zvezde mnogo je važniji podatak, da su se na spisku licenciranih, našli svi igrači koji su blistali u prethodnom prvenstvu. Od Ričmonda Boaćija, pa do Srđana Plavšića. Iako se nalazi na listi želja praške Sparte, vihorno krilo crveno-belih ima šanse da i u narednoj sezoni bude na raspolaganju šefu stručnog štaba Milojeviću.

Jedno od najvećih iznenađenja, među izdiktiranim imenima, jeste Vladimir Jovović. Crnogorski ofanzivac (22 godine), prethodnih leta dokazivao se u subotičkom Spartaku i Napretku iz Kruševca. Strateg Zvezde odlučio je da mu ukaže poverenje, pa možda kroči na teren već protiv Florijane, u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić", u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Od novajlija, prijavljeni su Filip Stojković (Minhen 1860), Marko Gobeljić (Napredak), Vujadin Savić (Bordo) i Rikardinjo (Šerif, Tiraspolj), kao i svi stranci iz minule sezone (Damijen Le Talek, Džon Ruiz, Gelor Kanga, Donald Mičel), kao i tandem Filip Manojlović-Mihailo Ristić, povratnici sa EP za mlade u Poljskoj.

Golmani: Damir Kahriman, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković; Odbrana: Abraham Frimpong, Stefan Milošević, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić; Vezni red: Damijen Le Talek, Uroš Račić, Džon Hairo Ruiz, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Srđan Plavšić, Mičel Donald, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Mihailo Ristić, Rikardinjo, Vladimir Jovović; Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nemanja Milić, Dejan Joveljić, Luka Ilić i Vanja Vučićević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.