Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Spreman sam za Juventus

Mladi reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić definitivno je novi igrač Lacija sa kojim će potpisati višegodišnji ugovor, dok će njegovom već sada bivšem klubu Genku pripasti obeštećenje od devet miliona evra.

“Zlatni orlić” i zvanično treći po redu igrač sveta u konkurenciji fudbalera do 20 godina već je stigao u Rim gde je na aerodromu dao izjavu novinarima koji su ga dočekali.
– Spreman sam za meč protiv Juventusa u Šangaju. Srećan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što sam stigao u Rim, napred Lacio, rekao je Sergej po dolasku u glavni grad Italije.
Milinković-Savić će odmah po potpisivanju ugovora otići u Kinu gde će se priključiti saigračima i mogao bi da debituje već u subotu kada je na programu meč Superkupa Italije u kome će Lacio odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Juventusom.
The post MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Spreman sam za Juventus appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Transfer Di Marije se odlaže?!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015, 09:02

Razlog sasvim banalan, ali je sve pomereno....Sve je dogovoreno, ostali su lekarski pregledi, gazde Parižana su odlučili da to bude u Dohi. Di Marija je putovao avionom 20 sati, praktično preleteo pola sveta kako bi se pojavio u Kataru...Bilo je predviđeno da odmah ode na pregled, ali je bio toliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.