Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLOVIĆ BESAN: Nismo zaslužili pobedu, nešto se dešava sa igračima!

Trener Milana Siniša Mihajlović nezadovoljan je izdanjem svoje ekipe u pobedi nad Empolijem od 2:1

Nakon poraza u prvom kolu od Fiorentine, Milan je zabeležio prvu pobedu u Seriji A, ali je rezultat jedino dobro u subotnjem meču.
- Osećam se kao da smo izgubili. Nisam uopšte zadovoljan. Igrači smo očajno, ništa se nije promenilo u odnosu na prošlu godinu. Nismo zaslužili da trijumfujemo, a jesmo zahvaljujući razlici koju su napravili Luis Adrijano i Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Baka – rekao je Mihajlović i nastavio:
- Nešto se dešava u glavama igrača. Moramo da imamo jači karakter i da više rizikujemo. Preko nedelje je tim radio dobro, ali ništa od toga nisam video na terenu – rekao je Mihajlović.
 
The post MIHAJLOVIĆ BESAN: Nismo zaslužili pobedu, nešto se dešava sa igračima! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.