MESSSSSSSSIIII! On je definitivno sa druge planete (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESSSSSSSSIIII! On je definitivno sa druge planete (VIDEO)

Nova neverovatna čarolija sjajnog Argentinca u finalu Kupa Kralja

O njegovim rekordima je više dosadno i pisati. Prosto veličina Lionela Mesija ne može da se opiše samo govorom brojki. To će vam reći svaki ljubitelj fudbala. Pogotovo posle nove kreacije sjajnog Argentinca. Žrtve su ovog puta bili igrači Atletik Bilbaoa.

Odolevali su Baski 20 minuta na Nou Kampu, ali onda su bili nemi posmatrači Mesijeve čarolije. Uzeo je loptu Mesi na levom krilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fintom tela ostavio trojicu direktnih čuvara u totalnom "zbunu", zavrnuo onda još jednog i pogodio mrežu. Svet mu se ponovo divi.

Elem, Mesi je na taj način postao prvi igrač posle Santiljane koji je postigao golove u tri finala Kupa Kralja. On je definitivno sa druge planete. Pogledajte i uživajte...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.