Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEMORIJAL ‘RANKE I KONAN': Leveris bez milosti

Na terenima OŠ “Bora Stanković” nastavljeno je takmičenje na turniru “Ranke i Konan”.

Veče je obeležila goleada, a u njoj je prednjačila ekipa Leverisa koja je sa 9:1 savladala Armaturu. Igrač utakmice bio je sin legendarnog vaterpoliste Jugoslava Vasovića, Anto koji je postigao pet pogodaka. Leverisu je ovo bio šesti osvojeni bod, a po prvi put na turniru “kapitulirao” je sjajni golman Pejović. Pravi “vatromet” viđen je u duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Krunske i Prve ekipe. Meč je završen rezultatom 8:6. Skroz crne nindže savladale su Spartance 5:0, dok je ekipa Bili smo bolji savladala Fucu u šest 3:0. Novobeogradski UF Blok 36 bui je ubedljiv protiv Ripnja 4:1, a pravi derbi viđen je u duelu Zlatiborca i Fuce u šest 2:2.
Rezultati:
A grupa:
UF Blok 38 – Ripanj 4:1
C grupa
Skroz crne nindže – Spartanci 5:0
Drugari – Treneri FK Rad 3:0
D grupa:
Leveris – Armatura 9:1
Bili smo bolji – Fuca u šest 3:0
Zlatiborac – Fuca u šest 2:2
E grupa:
Krunska – Prva ekipa 8:6
The post MEMORIJAL ‘RANKE I KONAN': Leveris bez milosti appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.