MEČ GODINE: Orlovi odleteli po plen u Lisabon

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEČ GODINE: Orlovi odleteli po plen u Lisabon

Za nas je ovo najvažnija utakmica u kvalifikacijama, verujemo da možemo do dobrog rezultata, smatra napadač Aleksandar Mitrović

Reprezentativci Srbije juče su u dobrom raspoloženju otputovali u Lisabon. Sa osmesima na licu ušli su u „erbas A319“ koji je u 17 časova poleteo za prestonicu Portugala.

Pre ukrcavanja u avion pred novinare na aerodromu „Nikola Tesla“ izašli su Aleksandar Mitrović i Lazar Marković.

Jagma za ulaznicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

SRBIJU ČEKA 65.000 PORTUGALACA

Utakmica Portugal - Srbija izaziva veliko interesovanje! Dva dana pre meča prodato je više od 50.000 ulaznica, a domaćini najavljuju da će i preostalih 15.000 planuti do nedelje. Prema informacijama koje stižu iz Lisabona, stadion Luž biće ispunjen do poslednjeg mesta na meču protiv Srbije. Zanimljivo je da se cene ulaznica kreću od 10 do 20 evra, što je izuzetno povoljno za standard na Pirinejima. Odličnoj prodaji karata doprinele su i izjave iz tabora domaće selekcije, iz kojeg svi uglas ističu da će pobediti Srbiju.

Lep gest

MATIĆ DAO POLICAJCU MAJICU ČELSIJA

Reprezentativci Srbije bili su u centru pažnje na aerodromu „Nikola Tesla“. Tako je Nemanji Matiću prišao jedan policajac i posle kraćeg srdačnog razgovora dobio je majicu Čelsija na poklon od srpskog asa. Usledilo je rukovanje i želja pripadnika bezbednosti da se Matić zajedno sa saigračima vrati iz Lisabona sa tri boda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.