Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATIĆ UVERAVA: Spreman sam, igraću! Imamo veliki motiv

Vezni igrač Srbije Nemanja Matić uverava sve da je spreman i da će istrčati na teren u duelu sa Albanijom, u Elbasanu u četvrtak (20:45h).

Matić se povredio minulog vikenda u porazu Čelsija od Sautemptona, u kojem je ušao sa klupe, pa je zamenjen za 20 minuta.
- Siguran sam da ću biti spreman za utakmicu. Igramo protiv odlične ekipe za koju smo spremni. Atmosfera može samo pozitivno da utiče, niko ne voli prazne tribine, što se nama dogodilo – rekao je Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novinarim apred put u Albaniju.
igrači su motivisani iako je Srbija bez šansi u kvalifikacijama za EURO 2016.
- Sigurno da imamo veliki motiv kada igramo protiv Albanije, tako će biti i sada. Moramo biti koncentrisani na ono što je selektor tražio, na igru, a sve stvari van fudbala ne bi trebalo da utiču na nas. Provokacija uvek ima na terenu – rekao je Matić.
Fudbaler Čelsija ne zna ništa o pretećim porukama
- Ne koristim društvene mreže tako da ne znam za pretnje, niti sam to čuo od saigrača. Ja lično nisam dobio nikakve slične poruke.
Selektor Albanije je lepo govorio o srpskim igračima. 
- Znam da nas respektuje, hvala mu na lepim rečima. Znamo i mi da oni nisu naivni, dobro stoje na terenu, imaju kompaktnu ekipu – zaključio je Matić.
Ekipa je otputova u Albaniju, a pretnje ponovo stižu.  A ko se koga plaši na terenu?
The post MATIĆ UVERAVA: Spreman sam, igraću! Imamo veliki motiv appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.