MARKO GRUJIĆ: Ne sećam se nijednog dela utakmice!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO GRUJIĆ: Ne sećam se nijednog dela utakmice!

Videli smo kako izgleda Marko Grujić posle žestokog duela koji je doživeo u meču sa Čelsijem, a evo i šta kaže posle toga.

Ono što mu se desilo u duelu sa Čelsijem, mogla bi da mu postane svakodnevnica u Premijer ligi, jer svedoci smo kroz skoriju istoriju ovog takmičenja, da što si bolji na terenu, sve si veća meta protivničkih igrača.
Ne moramo da idemo daleko, pa da se setimo kako je prolazio Nemanja Vidić u duelima sa protivničkim napadačima i koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << često je meč završavao krvavog lica, glave…
DA SE NAJEŽIŠ: Ovako izgleda lice Marka Grujića posle brutalnog nokauta i gubitka pamćenja (FOTO)
Stoga, za Marka je ovo svojevrsno ‘čeličenje’ zbog direktnog prelaza iz superligaškog u premijerligaški fudbal. A razlika je ogromna.
– Dobio sam mnogo poruka iz Srbije na društvenim mrežama. Hvala Bogu, sad sam dobro, ali imao sam manji potres mozga koji je prouzrokovao privremeni gubitak pamćenja. Ne sećam se kako je došlo do kontakta sa igračem Čelsija, kao što se ne sećam najjasnije ni jednog dela utakmice – rekao je Grujić za ‘Informer’.

Za sada mu se preporučuje samo odmor, propustiće naredni meč, a za to vreme biće u rukama lekara.
– Odmah posle duela odvežan odvežan sam u bolnicu, ali su me ubrzo pustili. Važno je bilo da odmorim, pod nadzorom sam vrhunskih Liverpulovih doktora, tako da ne brinem. Biće sve u redu – istakao je Grujić.
The post MARKO GRUJIĆ: Ne sećam se nijednog dela utakmice! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.