MAREJ ISPAO U TREĆEM KOLU: Vinjolas preokretom do prvenca

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAREJ ISPAO U TREĆEM KOLU: Vinjolas preokretom do prvenca

Španac u prvom meču protiv britanskog asa ostvario trijumf. Vratio se posle izgubljenog prvog seta i slavio u Monte Karlu - 2:6, 6:2, 7:5.
foto: novosti.rs
Povreda lakta i duga pauza su izgleda uzeli maha u igri Endija Mareja. Prvi igrač sveta je završio takmičenje na Mastersu u Monte Karlu već u trećem kolu.
U njihovom prvom duelu je Albert Ramos-Vinjolas slavio posle preokreta (2:6, 6:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 7:5) i zakazao okršaj sa Marinom Čilićem (Hrvatska).
Ovo znači da će Britanac izgubiti 270 bodova na novoj rang-listi, jer je prošle godine stigao do polufinala gde ga je savladao Rafael Nadal, koji je kasnije podigao pehar.
Kakav preokret je Španac napravio najbolje govori podatak da je u trećem setu imao ogroman zaostatak, gubio je sa čak 4:0, ali nije imao nameru da se preda. Od narednih osam gemova je osvojio sedam i tako došao do jedne od najvećih pobeda u karijeri.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kraj za Marija u Monte Karlu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2017

Ramos Vinolas nakon preokreta bolji od prvog tenisera sveta koji je tako ostao bez 270 ATP poena..Teniser kojeg je pre nešto manje do dve sedmice usred Beograda Novak Đoković preslišao kao da je igra protiv početnika, a ne profesionalca sada je slavio nad prvom teniserom sveta...Albert Ramos Vinolas...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.