Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMUZE U BEZNADEŽNOJ SITUACIJI: Lenard pod velikim znakom pitanja i za treći meč

Povreda skončnog zgloba koju je Kavaj zaradio u prvoj utakmici nije ni malo naivna i sva je prilika da će zbog nje propustiti i treći meč finala Zapada sa Golden Stejtom.

Koliko Kavaj Lenard znači ekipi San Antonija jasno se videlo se po strahovitom padu u igri u momentima kada je sjajno krilo napustilo parket zbog povrede u prvom meču, kao i u drugoj utakmici gde je ekipa Grega Popovića bila topovsko meso za Voriorse.
Tokom poslednjeg treninga uoči meča >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lenard je dodatno obehrabrio fanove izjavom da je povreda koju fuče frustrirajuća i velika je verovatnoća da će zbog nje propustiti i treći meč.
Ovo je za San Antonio veliki peh, pošto od ranije ne mogu da računaju ni na startnog plejmejkera Tonija Parkera i to njihove šanse da iznenade favorizoveni Golden Stejt svode na minimum.
Voriorski posle dve utakmice vode sa 2:0 u seriji a treća utakmica na programu je u noći između petka i subote od 3:00.
The post MAMUZE U BEZNADEŽNOJ SITUACIJI: Lenard pod velikim znakom pitanja i za treći meč appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.