Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA ZNA NAJBOLJE: Klaudio Ranijeri ‘kralj Engleske’

Bez obzira na godine, svaka majka voli da pohvali svoje dete. Mnoge umeju da preteraju. Međutim, svi ćemo se složiti sa rečima gospođe Renate Ranijeri koja je svog sina nazvala „kraljem Engleske“.

– Kada se čuo poslednji zvižduk koji je označio ovaj uspeh, briznula sam u plač. Gledala sam svaku utakmicu. Moram da priznam da nisam verovala da Lester može do titule. Svako veče sam se čula sa Klaudijom, o svemu me je obaveštavao. On je pronašao ove igrače…to >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su dobri momci. Rekao mi je da uvek treniraju kao pravi profesionalci. Znam da je srećan u Engleskoj, odlično ga tretiraju. Tamo se preporodio, rekla je 96.godišnja majka Klaudija Ranijerija.
Ona je intervjuu za italijanske novine ‘La Republika’ zaključila rečima:
– Sada najzad možemo da se malo opustimo. Moj sin je trenutno „kralj Engleske“!
Mnogi ovaj uspeh „Lisica“ smatraju pobedom fudbala nad novcem koji se vrti oko iste te lopte.
Zanimljiva je i izjava Klaudija Ranijerija, koji je rekao da će se sledeće sezone njegov tim boriti za deseto mesto na tabeli. Da li je realan ili skroman?
Pripremio: Vukašin Grozdanić

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.