Luž će biti pun kao šipak: Srbiju čeka 60.000 Portugalaca

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luž će biti pun kao šipak: Srbiju čeka 60.000 Portugalaca

Za sutrašnji duel na stadionu Benfike prodato 52.000 ulaznica

Govoreći o važnosti sutrašnjeg duela na stadionu Benfike nekadašnji selektor Srbije Ljubinko Drulović rekao je da Porutgalci na meč sa Srbijom gledaju kao na prelomnu tačku u ovim kvalfikacijama. Definitivno, Drulović je bio u pravu. Stadion Luž će sutra uveče biti pun kao šipak, jer je do danas prodato 52 hiljade ulaznica.

„Očekujemo da na meču protiv Srbije bude više od 60 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijača. U prodaji je ostalo još osam hiljada ulaznica za sve nivoe, a sigurno će one biti raspodate tokom subote“, rekao je Karlos Lukaš čovek zadužen za organizaciju meča u portugalskom savezu.

Stadion Benfike ima kapacitet od 64.647 mesta. Međutim, zbog bezbednostnih razloga za meč između Srbije i Portugala u prodaju je pušteno 60.000 ulaznica.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.