Lukaku: U glavi sam već doneo odluku, želim trofeje

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku: U glavi sam već doneo odluku, želim trofeje

Fudbaler Evertona Romelu Lukaku je dao snažan nagoveštaj da želi da ode iz kluba i poručio da je pravo vreme da počne da osvaja trofeje.

Lukaku je tokom tri sezone igranja za "karamele" dao 61 gol, ali je posle još jedne godine bez osvojenog trofeja, upravi jasno stavio do znanja da je nezadovoljan u Evertonu, iako je novi vlasnik najavio ogromna ulaganja.

- Došao sam do dela u kojem moram da napravim pravi izbor za nastavak karijere. Imamo novog investitora u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evertonu i iz pristojnosti ću saslušati šta ima da kaže, ali u mojoj glavi sam već odlučio. Želim da osvajam trofeje. Imao sam veoma dobru sezonu, ali je vreme da izgradim reputaciju, zato igram fudbal. Dobio sam taj pobednički mentalitet još iz Čelsija - rekao je Lukaku za magazin Voetbal.

Belgijski napadač je tokom karijere nastupao za Anderleht, već pomenuti Čelsi i Vest Bromvič Albion, pre nego što je u julu 2014. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Evertonom. Sa Čelsijem ima osvojen FA Kup, dok je Anderlehtom osvojio titulu šampiona u Belgiji.

Prethodnih nedelja interesovanje za 23-godišnjeg fudbalera su pokazali Mančester Junajted i minhenski Bajern, kao i njegov bivši klub Čelsi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.