Ludnica u Oklahomi, Harden vs. Vestbruk - 3:1 (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica u Oklahomi, Harden vs. Vestbruk - 3:1 (video)

Košarkaši Hjustona savladali su Oklahomu u četvrtoj utakmici, te će u Teksasu igrati za prolaz dalje.

Vodila je Oklahoma čitav meč, Vestbruk je imao tripl-dabl još na poluvremenu, ali se Hjuston vratio preuzeo vođstvo, na kraju umalo prosuo sve, ali su ipak ostali pribrani i upisali treći trijumf u seriji rezultato 109-113.

Bolje su domaći otvorili meč, nakon kratkog uvodnog vođstva Roketsa došli su do prednosti koja je pred kraj deonice stigla i do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 11 poena. Ipak, na samom kraj prvog kvartala su se košarkaši Hjustona trgli, te su uspeli da smanje deficit na četiri poena.

Domaći ipak zahvaljujući nezaustavljivom Raselu Vestbruku uspevaju da održe prednost do poluvremena, nakon 24 minuta igre bilo je 58-54 za "Grmljavinu", magični Vestbruk imao je 17 poena i po 10 skokova i asistencija.

Russell Westbrook (17p/10r/10a) records a triple-double in the FIRST HALF!@okcthunder: 58 @HoustonRockets: 54 pic.twitter.com/GrJGxZTIuf

— NBA (@NBA) 23. април 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.