Ludnica na meču drugog kola holandske Eredivizije (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica na meču drugog kola holandske Eredivizije (video)

Meč između Ekscelsiora i Groningena je obeležila neverovatna završnica.

Neverovatno je šta se sve dogodilo u poslednjim trenucima meča drugog kola holandske Eredivizije između Ekscelsiora i Groningena.

Pri rezultatu 1:0 za domaće, Groningen je imao poslednju priliku da dođe do boda u gostima, a u šesnaestercu Ekscelsiora se našao i golman gostiju.

Lopta je nakon slobodnog udarca letela ka njemu, on ju je zahvatio glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pogodio stativu!

Odbitak je stigao do jednog od fudbaler domaćih koji je u pokušaja da loptu pošalje što dalje od svog gola pogodio jednog od fudbaler Groningena, a na njegovu sreću se lopta odbila od gola.

Usledila je kontra Ekscelsiora, a udarcem sa svoje polovine je Vermulen postavio konačan rezultat.

Deze moet je zien. #excgro 😅 pic.twitter.com/9ffMH5J2GP

— Niels (@speldenaar) 13. август 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.