Ludilo se nastavlja!

Izvor: MVP.rs, 01.Jul.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo se nastavlja!

Tarneru 70 miliona od Portlanda, Solomonu Hilu 52 od Pelikansa.

Ljubitelji NBA košarke su bili svesni da će povećanje seleri kepa izazvati ludilo na tržištu ovog leta, ali je malo ko mogao da sluti u kolikoj meri. U ponoć 1. jula je počeo period angažovanja slobodnih agenata, a stekao se utisak da niko neće nadmašiti Los Anđeles Lejkerse i njihovu ponudu od 64 miliona dolara za Timofeja Mozgova. Međutim, ozbiljna konkurencija je stigla.

Naime, Nju Orleans >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Solomonom Hilom (25, 201) vrednu 52 miliona dolara. Krilni košarkaš je od 2013. godine, kada je stigao u NBA, nastupao za Indijanu, za koju je u prethodnoj sezoni odigrao 59 utakmica sa 4.2 poena u proseku.

A tu je i Portland, koji će u naredne četiri sezone isplatiti 70 miliona dolara Evanu Tarneru (27, 201). Košarkaš koji pokriva pozicije "dva" i "tri" je prethodne sezone odigrao 81 utakmicu za Boston, a prosečno je beležio 10.5 poena, 4.9 skokova i 4.4 asistencija.

Sledi nam jako zanimljiv period kada je NBA liga u pitanju, a sigurno je da će biti još iznenađenja.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.