Ludilo novca: PSŽ želi Nejmara za 222 miliona evra, Barselona ne želi ni da čuje!

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo novca: PSŽ želi Nejmara za 222 miliona evra, Barselona ne želi ni da čuje!

Kako prenose španski mediji, PSŽ je odlučio da aktivira klauzulu iz Nejmarovog ugovora sa Barselonom i kupi Brazilca za neverovatnih 222 miliona evra. Ipak, iz Barselone to demantuju.

Parižani i Katalonci nisu u dobrim odnosima jer francuski klub nije hteo da pusti Marka Veratija na "Nou Kamp", ali u Barseloni su nemoćni da zadrže Brazilca ukoliko im neko da 222 miliona.

Mediji navode da će PSŽ dati Nejmaru oko 30 miliona evra po sezoni.

PSG >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << are ready to pay Neymar's €222M buy-out clause. pic.twitter.com/a9QhEBGH2K

Ipak, iz Nejmarovog kluba Barselone, ne žele ni da čuju za odlazak Brazilca!

Potpredsednik Barselone zadužen za sportska pitanja Djordi Mestre demantovao je da će Nejmar ovog leta napustiti klub i otići u prestonicu Francuske.

Dvadesetpetogodišnji Nejmar ima ugovor sa Kataloncima do leta 2021. godine, a ovo nije prvi put da se priča o njegovom odlasku iz kluba, pošto je PSŽ i prošlog leta bio zainteresovan za Brazilca.

"Sveci" su ovog leta već doveli Danija Alveša kao slobodnog igrača.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.