Ludi meč - Njukasl nije imao sreće, Stojke slavio protiv Mitra! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi meč - Njukasl nije imao sreće, Stojke slavio protiv Mitra! (video)

Neverovatna i zanimljiva utakmica u Notingemu, gledali smo direktan sudar Vladimira Stojkovića i Aleksandra Mitrovića, a na kraju se naš iskusniji fudbaler radovao pobedi.

Njukasl koji sa klupe predvodi Rafael Benitez je vezao i drugi uzastopni poraz u Čempionšipu, ovoga puta su poraženi na gostovanju Notingemu.

Danas su bili u velikim problemima, posebno u prvom poluvremenu kada su ostali sa dva igrača manje. Nakon startova Šelvija u 33. minutu i Dameta u 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu nadoknade, Njukasl je ostao sa dva igrača manje, a Notingem je imao dva penala.

Zanimljivo, oba je odbranio Derlou, promašili su "Lord" Bendtner i Lensburi.

U 45. minutu meča Riči je doneo prednost Njukaslu nakon akcije po desnoj strani, ali u nastavku su domaći iskoristili brojčanu prednost.

Sve detalje iz prvog dela igre možete videti OVDE.

Prvo je Bendtner nakon gužve u petercu uspeo nekako da savlada golmana Njukasla, iako je prethodno promašio zicer, da bi u 86. minutu Džamal Laseles napravio veliku grešku i poslao loptu u svoju mrežu.

Pokušao je Benitez i sa Mitrovićem u poslednjih 7-8 minuta, ali srpski napadač nije uspeo da vrati svoju ekipu u život i da im donese makar jedan bod.

Pogledajte u nastavku i golove iz drugog dela meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Noć čuda: Dva crvena, dva promašena penala, preokret iz dvojke u keca, jedva ga umuvao Lord, presuda nesrećnog kapitena (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2016

U duelu nekadašnjih engleskih šampiona 2:1 na Siti graundu..Igrao je Bajern i dobio. Igrao je i Napoli i dobio. Samo, dueli velikana iz Minhena i Napolja su „male mace“ u odnosu na fudbal kakav je ovog petka viđen na Siti graundu, gde je duel dva nekadašnja prvaka Engelske napunio oči 21.317...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.