Lučić ne pridaje važnost uvredama Zvezdinih navijača (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić ne pridaje važnost uvredama Zvezdinih navijača (VIDEO)

Srpski košarkaš u redovima Valensije želi da njegova ekipa što pre počne sa boljim igrama

Prilično lošu partiju pružila je ekipa Valensije protiv Crvene zvezde u meču trećeg kola Evrolige u “Kombank areni”. Toga je svestan i član španske ekipe, Vladimir Lučić.

- Vrlo loša utakmica, počevši od mene do ostatka ekipe. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnost kad je trebalo, u trenucima kada daju lagan koš, trojku ili zakucavanje jer ih publika diže. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Izgubili smo utakmicu već praktično u prvom poluvremenu. Ne igramo na evroligaškom nivou. I dalje imamo priliku da uradimo nešto, moramo što pre da počnemo da igramo mnogo bolje – rekao je Lučić Telegrafu.

Njegova ekipa sada ima skor 0-3 u Evroligi.

Foto: Marko Todorović

- Sa nekim ekipama imamo solidan skor. Ovde nije teren gde možeš da vraćaš propust iz prethodnih utakmica. Nije sigurno još gotovo, imamo još mnogo utakmica da igramo – poručio je reprezentativac Srbije, koji je nedavno ponovo muku mučio sa povredom skočnog zgloba, zbog koje je propustio prošli meč sa Galatasarajem.

- Zglob je onako, može da bude i bolje. Ne igram pod strahom, igram pod bolom – dodao je Lučić.

Nekadašnji kapiten Partizana nije pridavao važnost uvredama od strane navijača Crvene zvezde.

- Standardno je da kada igrač protivničkog tima dođe ovde i ne bude dočekan ne znam kako – rekao je Vladimir Lučić, dodajući da se po dolasku u Beograd čuo sa Draganom Milosavljevićem, koji nije putovao sa ekipom crno-belih u Jerusalim na meč Evrokupa.

Foto: Marko Todorović

(B.M.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.