Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovren i Marković na udaru engleske policije

Srpski fudbaler Lazar Marković i Hrvat Dejan Lovren su pod istragom engleske policije.

Njih dvojica su pod istragom zbog kršenja saobraćajnih propisa tokom vožnje koja je oduševila sve navijače Liverpula, ali ispostavilo se da nije bila po pravilima.

Uz Lovrena i Markovića, u automobilu je bio i Marko Grujić.

Lovren je prekršio čak četiri saobraćajna propisa, pa mu prijeti čak i oduzimanje dozvole. Marković se tereti što tokom vožnje nije imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vezan pojas.

Grujić je jedini prošao bez problema jer nije učinio ništa što nije u skladu sa propisima. Hrvat, koji je koristio mobilni telefon tokom vožnje, može da ostane i bez dozvole na nekoliko mjeseci zbog incidenta.

A o kakvoj je vožnji riječ, možete pročitati OVDJE!

(Srbijadanas.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.