Lopes: Jedino da me izbace na d**e!

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopes: Jedino da me izbace na d**e!

Golman Real Madrida Dijego Lopes odbacio je spekulacije da je nezadovoljan u klubu, a tom prilikom se malo našalio kada je u pitanju njegov status.

Lopes je istakao da će napustiti Madrid jedino ako ga klub izbaci sa 'Santjago Bernabeua'.

Poslednjih dana pojavile su se informacije da je 32-godišnji Španac frustriran što ga Karlo Ančeloti stavlja u tim samo za ligaške mečeve. Kapiten 'kraljevskog kluba' Iker Kasiljas prva je opcija za utakmice u Ligi šampiona i Kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kralja.

I pored toga, Lopes ističe da je i više nego srećan što ima priliku da se bori za „jedinicu“ Reala i insistira da nije nesrećan zbog svoje pozicije.

„Rekao sam mnogo puta do sada – imam još tri godine ugovora i otići ću jedino ako me iz kluba izbace na d**e! Ti navodi su neozbiljni, ostajem ovde, srećan sam i nastaviću da se borim za sve“, rekao je Lopes.

On je u redove 'kraljevića' prešao u januarskom prelaznom roku, a iz Sevilje je stigao za tri i po miliona miliona evra.

Očekuje se da će biti na golu Reala u prvenstvenom meču protiv Almerije za vikend, ali da će u finalu Kupa kralja sa Barselonom u sredu braniti Kasiljas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.