Ljorente: Želimo prvo mesto grupe

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljorente: Želimo prvo mesto grupe

Napadač Juventusa Fernando Ljorente posvetio je gol postignut Malmeu navijačima ’Stare dame’ i rekao da ekipa želi prvo mesto u grupi.

Juventus je sa 2:0 slavio u Malmeu i tako došao na tri boda od prvoplasiranog Atletika sa kojim se sastaje u poslednjem kolu.

Šampion Italije ima šansu da završi na čelu grupe A ukoliko pobedi španski tim sa dva gola razlike.

„Bila je ovo veoma važna utakmica. Znali smo da moramo samo pobediti i ja sam veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srećan što je tim prikazao odličnu igru“, rekao je Ljorente.

Osim njega u listu strelaca se upisao i najbolji igrač Juventusa ove sezone Karlos Teves.

„Ceo tim je radio zajedno i kada smo imali loptu, igrali smo veoma dobro. Ostala nam je još jedna utakmica i sve zavisi od nas. I dalje možemo da budemo prvi u grupi i na to ćemo ići. Posvećujem gol svim navijačima koji su danas došli da nas gledaju, bili su veoma važni“, zaključio je Ljorente.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve sad hoće prvo mesto u grupi!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2014

Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente rekao je da njegova ekipa želi da grupnu fazu Lige šampiona završi na prvom mestu u Grupi A.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.