Ljorente: Neću plakati zbog Španije

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljorente: Neću plakati zbog Španije

Napadač Juventusa Fernando Ljorente rekao je da neće plakati ako i dalje bude van reprezentacije Španije. Ljorente nije dobio poziv selektora Španije Visentea del Boskea već godinu dana i pored dobrih partija u Seriji A.

- Neću plakati ako ne budem u reprezentaciji. Nisam siguran da imam podršku selektora... Znam samo da moram da nastavim da radim dobro u Juventusu. Moramo da pobedimo Atletiko u Ligi šampiona) i da osvojimo prvo mesto u grupi - rekao je Ljorente za Skaj sport.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Ljorente, koji je u Juventus došao iz Atletik Bilbaa prošle godine, za reprezentaciju Španije je do sada odigrao 24 utakmice i postigao sedam golova.

(Foto: Beta/AP/TT, Andreas Hillergren)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ljorente: Neću plakati zbog Furije

Izvor: B92, 27.Nov.2014

Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente rekao je da neće plakati ako i dalje bude van reprezentacije Španije...Ljorente nije dobio poziv selektora Španije Visentea del Boskea već godinu dana i pored dobrih nastupa u Seriji A..."Neću plakati ako ne budem u reprezentaciji. Nisam siguran da imam podršku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.