Liverpul završio posao, potpisao golman! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul završio posao, potpisao golman! (foto)

Kao što je bilo najavljivano, Liverpul je završio posao sa golmanom Kariusom.

Pisali smo vam, Loris Karius (22) je bio na pragu Liverpula, juče je prošao sve medicinske preglede, a danas je na sajtu Liverpula objavljena vest da je on zvanično i postao član ovog engleskog giganta.

Liverpul je tako završio i treće pojačanje za narednu sezonu, nakon Marka Grujića i Žoela Matipa.

Ovaj golman je do sada branio za Majnc, bio je jedan od najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ocenjenih golmana u Bundesligi, a danas je potpisao petogodišnji ugovor. U narednoj sezoni zadužiće dres sa brojem 1.

On će se sa Simonom Minjoleom naredne sezone boriti za mesto prvog golmana.

Zanimljivo, Karius je već bio u Engleskoj i to u Mančester sitiju kao tinejdžer. Ipak, kasnije je odlučio da se vrati u Nemačku gde je branio za Majnc.

Vrednost ovog transfera je 4,7 miliona funti. 

Loris Karius will also be Liverpool's new number 1. pic.twitter.com/WtWD74EUic

— LFC Fans Corner (@LFCFansCorner) May 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul doveo novog golmana

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Golman Majnca Loris Karius novi je član Liverpula, potvrđeno je na zvaničnom sajtu engleskog velikana...Klub sa "Enfilda" je za nemačkog čuvara mreže platio 4.7 miliona evra...Karius će biti treće pojačanje Liverpula otkako je došao Jirgen Klop, posle Marka Grujića iz Crvene zvezde i Joela...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.