Litvanac sačuvao Kanađane! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Litvanac sačuvao Kanađane! (video)

Toronto posle mnogo muke uspeo da dobije drugi meč i izjednači na 1:1 u serijii protiv Majamija.

Opet produžetak, ali ovoga puta su se radovali Kanađani.

I drugi meč polufinalne serije Istoka otišao je u dodatnih 5 minuta, Jonas Valančijunas se pobrinuo da pobeda ostane u Torontu.

Litvanac je u poslednjoj četvrtini i overtajmu ubacio 11 poena i imao 7 skokova, pa su Reptorsi uspeli da izjednače i zadrže šanse za Istočno finale.

Opet je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Majami imao bolji procent šuta, ali to ovoga puta nije odlučilo. DeRozan je ubacio 20 poena, Lovri 18, Terens Ros 10. Na drugoj strani, Dragič opet najefikasniji sa 20 poena, Vejd i Džo Džonson su dali po 17, Vajtsajd je uz 13 poena imao i isto toliko skokova.

Majami je u produžetku promašio gotovo sve, meč su završili sa 21 greškom, previše za ovu utakmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toronto se revanširao Majamiju, Dragić ponovo krvario na terenu! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Majami sa 96:92 posle produžetka (86:86) u drugom meču polufinala istočne konferencije NBA lige...Reptorsi su izjednačili an 1:1 u seriji, a zanimljivo je da je i ovaj duel kao i prethodni odlučen posle produžetka...Ovoga puta Toronto je bio bolji u dodatnih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.