Liga 1: Marsej izbušio mrežu Tuluza

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Marsej "izbušio" mrežu Tuluza

Fudbaleri Marseja izašli su iz rezultatske krize posle pet kola bez pobede trijumfalnim pohodom u Tuluzu, u meču sa istoimenim domaćim timom, koga su "rastavili u paramparčad", u okviru 28. kola Lige 1.

Gosti sa "Velodroma" zabeležili su najubedljiviju pobedu ove sezone (6:1) i tako se u velikom stilu vratili u šampionsku trku utroje sa Lionom i Pari Sen Žermenom. Ekipa argentinskog trenera Marsela Bjelse sada je na 53 boda, koliko ima i aktuelni prvak iz prestonice, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Lion ima bod više, uz meč manje kao i "sveci".

Srpski internacionalci u redovima Tuluza Uroš Spajić, Aleksandar Pešić (starteri) i Pavle Ninkov (proveo meč na klupi) bili su svedoci nadmoći gostiju, koji su poveli već u drugom minutu preko belgijskog napadača Mišua Bačuaija, letošnjeg pojačanja iz Standarda. Isti igrač je bio strelac i u 44. minutu, a između njegovih golova mrežu Tuluza pogodili su i Baptist Aloe i Žak Fransoa Mubanđe, koji je postigao autogol.

Ben Jeder je u nastavku meča samo na kratko ublažio prednost Olimpika, koju su do kraja meča još više uvećali Andre Aju i rezervista Andre-Pjer Žinjak i tako stavili tačku na dominantnu predstavu bivšeg prvaka Evrope na "Munisipalu".

(Foto: Beta/AP/Claude Paris)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

LIGA 1: Bivši štoper Zvezde dobio šest golova od Marseja (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2015

U prvom meču 28. kola Lige jedan Marsej je u gostima ponizio Tuluz 6:1 (4:0).. . Bruka i sramota za tim sa najviše Srba u francuskoj ligi. Odbrana Tuluza predvođena bivšim štoperom Crvene zvezde Urošem Spajićem dobila je šest golova od Marseja.. Mrežu domaćina načeo je Batui u šestom minutu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.