Leteći mađioničari očarali svet - Levin i Gordon učinili Kartera ponosnim (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leteći mađioničari očarali svet - Levin i Gordon učinili Kartera ponosnim (VIDEO)

Odlučilo je zakucavanje Levina skoro sa linije slobodnih bacanja, kroz noge

Kakvo silno takmičenje u zakucavanjima! Ol-star u Torontu može da se pohvali činjenicom da je prisustvovao jednom od boljih takmičenja kakvo nije viđeno godinama, a dva glavna aktera bili su Zek Levin iz Minesote i Aron Gordon, košarkaš Orlanda. Na kraju je Levin odbranio titulu osvojenu prošle godine kucanjem od 50 bodova i stao rame uz rame sa Majklom Džordanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džejsonom Ričardsonom i Nejtom Robinsonom kojima je jedino do sada pošlo za rukom da odbrane titulu u takmičenju zakucavanja.

"Mislim da smo izvadili iz džepa svu magiju večeras. Kada pogledam u džep vidim samo prašinu. Viđene su neke stvari koje nisu nikada na ovakvim takmičenjima. Ne bih se poredio sa Džordanom i velikanima, ali su nam uspevale stvari za koje su profesionalcima u zakucavanjima potrebna četiri ili pet pokušaja, a mi smo to radili iz prvog", rekao je Lavin.

Snaga, umeće, preciznost, agresivnost, elegancija... Lepota košarke u samo nekoliko sekundi magije koju su ova dva momka vadila iz džepa i tako podsetila na čuvene košarkaše koji su se proslavili u ovom takmičenju na Ol-star vikendu.

Svi se sećamo kucanja Vinsa Kartera, a i on je mogao da bude ponosan na svoje naslednike. Leteli su Levin i Gordon po parketu, kucali iza glave, kroz noge, iz okreta, preko maskote...

Na kraju se došlo do dva dodatna zakucavanja u kojima je Levin slavio zakucavanjem sa linije slobodnih bacanja kroz noge, dok je prethodno, po mišljenju mnogih, Gordon bio zakinut od strane sudija sa 47 bodova za zakucavanje iza leđa. Mnogi u areni su mislili da je to bilo za 50.

"To je zakucavanje koje koristim često, ali se nekada sa strane ne vidi dobro, potreban je usporeni snimak. Možda je trebalo neko drugo da odaberem, ali dao sam sve od sebe da dođem do pobede. Znao sam da možemo da zakucavamo za 50 iznova i iznova. Bio sam spreman na ovakvo takmičenje, znao sam da će biti fantastično", rekao je Gordon po okončanju takmičenja.

Zavalite se - i uživajte u čarolijama letećih mađioničara.



(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pokidao si!

Izvor: Mondo, 14.Feb.2016

Zak Levin i Aron Gordon odmerili snage u zakucavanju na Ol star vikendu. Košarkaš Minesote priznao da je suparnik bio bolji.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.