Lester šampion Engleske, Totenhem ispustio dva gola prednosti

Izvor: Beta, 02.Maj.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester šampion Engleske, Totenhem ispustio dva gola prednosti

Fudbaleri Lestera osvojili su svoju prvu titulu prvaka Engleske, pošto je prvi rival Totenhem odigrao večeras 2:2 sa Čelsijem i izgubio svaku šansu da stigne prvoplasiranu ekipu.Lester dva kola pre kraja ima 77 bodova, sedam više od Totenhema. Totenhem je na poluvremenu vodio 2:0 golovima Harija Kejna u 35. i Son Hung-Mina u 44. minutu.Čelsi je smanjio u 58. minutu preko Gerija Kejhila u 58. minutu, a izjednačio je u 83. pogotkom Edena Azara.Totenhem može da ostane i bez drugog mesta, pošto njegov najveći rival Arsenal ima tri boda manje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Istorija ispisana, Lester je šampion! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016

Fudbaleri Totenhema odigrali su 2:2 sa ekipom Čelsija, čime su, dva kola pre kraja šampionata, ostali na nedostižnih sedam bodova u odnosu na Lester.. . Nakon što su juče odigrali 1:1 protiv Mančester Junajteda, fudbaleri Lestera čekali su sa nestrpljenjem meč između gradskih rivala, Čelsija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.